Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Bussluff i Europa för under tusenlappen

interflix

Expressbussjätten FlixBus lanserar nu en Europabiljett för under tusenlappen. Foto: Ulo Maasing.

Europas största expressbussföretag, FlixBus, lanserade på tisdagen en biljett som gör det möjligt att besöka fem av företagets destinationer i hela Europa för under tusenlappen. InterFlix, kallar företaget biljetten, som kostar 99 euro (ca 965 SEK) och gör det möjligt att resa till 900 destinationer i 20 länder under tre månader.

Biljetterna säljs via FlixBus´ hemsida och företagets app.

– Vi siktar inte bara in oss på ungdomar i EU. *Det här är ett erbjudande till resenärer i alla åldrar. Köpenhamn, Berlin, Amsterdam, Paris, Barcelona…  Nu kan resenärer uppleva de här städerna oavsett hur stor eller liten budget man har, säger André Schwämmerlein, grundare och vd för FlixBus.

När kunden köper en InterFlixbiljett får han eller hon fem voucherkoder som gäller under tre månader på hela FlixBus´ internationella linjenät. Samtliga fem resor måste göras inom tre månader efter inköpsdagen. Vouchers kan inte användas för anslutningar eller returresor. De återbetalas inte och får inte överlåtas.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)