Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Fasansfulla resor med Swebus

På resa med Swebus. Bild: Swebus.

På resa med Swebus. Bild: Swebus.

Expressbussföretaget Swebus kommer att erbjuda skräckfyllda resor under månaden, fast på ett lustfyllt sätt.  Den första kusliga resan avgår redan idag, fredag. Inför årets halloween har nämligen Swebus skapat särskilda halloweenbussar, fulla med spindelnät, drypande låtsasblod och skelett.

Totalt har fem av Swebus´ bussar fått en ny kuslig inredning. Dessutom har Youtube-profilen Bente Schramm hjälpt till med pimpningen av halloweenbussarna och förvandlingen går att se i hennes Youtube-kanal.

Halloweenupplevelsen den 31 oktober hos Swebus innehåller mer – allt från godis för de yngre resenärerna till skräck och blod för de lite äldre. Vissa förare kommer även att byta skepnad.

– Vi har dock tänkt på att förarna inte ska bli så läskiga så att de skrämmer resenärer och medtrafikanter, säger Christel Grip, presschef på Swebus.

Den första haloweenbussen avgår redan idag, fredag mellan Stockholm och Göteborg. rån och med den 27 oktober till och med 31 oktober, kommer alla fem halloweenbussarna vara satta i trafik för alla resenärer.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)