Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny generalagent för Beulas i Sverige

beulasloggaDen spanska busstillverkaren Beulas får en ny generalagent i Sverige. Det är Skeppsbrons Buss i Jönköping som har blivit generalagent och importör för Beulas på den svenska marknaden.  Beulas, som har sin bas och fabrik i Arbúcies i Spanien, har tillverkat bussar sedan 1934. Beulas har funnits på den svenska marknaden sedan 2006.

–  Vi har valt ut Skeppsbrons Buss AB som vår samarbetspartner i Sverige, och vi är övertygade om att Skeppsbrons, med sina verkstäder och mycket erfarna och kompetenta personal, kommer att sörja för att eftermarknaden för våra bussar kommer hålla extremt hög klass. Samtidigt kommer Skeppsbrons Buss att erbjuda hela vårt breda bussprogram med kundanpassade intercity- och turistbussar på den svenska marknaden”, säger Dolors Beulas Pascual, vd
på Beulas S.A.U.

Skeppsbrons Buss kommer att erbjuda Beulas bussar i alla storlekar, från från skolbussar och midibussar byggda på chassier från Mercedes Sprinter och IVECO till 5-stjärniga fullturistdubbeldäckare byggda på chassier från MAN, Scania eller Volvo.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)