Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny vd för Länstrafiken i Jämtland

Per-David Wennberg har utsetts till ny vd för Länstrafiken i Jämtland.

Per-David Wennberg har utsetts till ny vd för Länstrafiken i Jämtland.

Det är nu klart med en ny vd för Länstrafiken i Jämtland. På måndagen utsåg länstrafikens styrelse Per-David Wennberg, från Ånge i Medelpad till vd. Han tar över efter Thomas Hägg och kommer närmast från vd-posten på Ågesta Transport i Årsta, Stockholm.

Wennberg har också arbetat som arbetsledare i Schenkergruppen under åtta år och tillträder sin nya befattning i januari nästa år.

– Länstrafiken i Jämtlands län AB står inför en stor upphandling som omfattar merparten av regionens busstrafik. Per-David Wennberg är en mycket god förhandlare med bred kompetens och gedigen bakgrund från fackliga förhandlingar som kommer till nytta för bolaget och regionen, säger Elisabet Sjöström, styrelseordförande, Länstrafiken i Jämtlands län AB.

– Vi ska gemensamt, styrelse och medarbetare, ta oss an framtidens utmaningar och göra det bästa för regionen. Kollektivtrafiken berör och engagerar många invånare och företagare. Det är en viktig del för att regionen ska fungera, locka och utvecklas, säger Per-David Wennberg.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)