Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Håkan Hellström lockar till Oslo

Kör till Oslo och Håkan Hellström. Foto: Nettbuss Travel.

Kör till Oslo och Håkan Hellström. Foto: Nettbuss Travel.

Håkan Hellström har blivit ett riktigt dragplåster för svenskar som vill åka till Oslo. Den 3 december har Håkan Hellström en spelning på Spektrum i den norska huvudstaden. Nu har Nettbuss Travel satt in flera extraturer för att möta efterfrågan på Osloresor.

– Trycket på resor ökade tidigt, flera veckor innan konserten har vi märkt att trycket på resor till Oslo ökade markant, därför sätter vi nu in extrabussar utöver de 35 turerna  i veckan vi redan kör. Som resenär gäller det att boka sin resa i tid då vi sällan skådat ett sådant tryck, Robert Nyberg, vd för Nettbuss Travel.

Share Dela

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)