Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Bussföretagen byter förhandlingschef

Ulrika Egervall. Foto: Ulo Maasing.

Ulrika Egervall. Foto: Ulo Maasing.

Branschorganisationen Sveriges Bussföretag får ny förhandlingschef i vår. Efter fem år som förhandlingschef vid organisationen kommer Ulrika Egervall att under våren tillträda tjänsten som förhandlingschef på Transportföretagens kommande nya bransch- och arbetsgivarförbund Säkerhetsföretagen.

Senast den 1 april tar Annika Nordin, idag arbetsrättsjurist och förhandlare på Teknikföretagen, över som förhandlingschef för bussföretagen. Under åren 2010-2014 arbetade hon som arbetsrättsjurist och förhandlare på Transportföretagen/Sveriges Bussföretag. Hon har även arbetat inom domstolsväsendet under fem år.

– Det ska bli spännande med nya utmaningar samtidigt som jag får förmånen att vara kvar inom Transportföretagen. Det är dock med sorg i hjärtat som jag lämnar bussbranschen och alla trevliga medlemsföretag som jag mött under åren. Annika kommer att få ett härligt, utmanande och spännande jobb och jag önskar förbundet och henne all lycka till säger Ulrika Egervall.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)