Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Västtrafiks IT-chef utmärkt

Kari Finnskog, utmärkt IT-chef. Foto: Västtrafik.

Kari Finnskog, utmärkt IT-chef. Foto: Västtrafik.

Västtrafiks IT-chef Kari Finnskog har utsetts till årets CIO vid CIO Awards i Stockholm. Priset delades ut på måndagen vid en gala på Berns Salonger i Stockholm. CIO står för Chief Information Officer, vilket motsvarar IT-chef.

Juryn motiverar sitt beslut att tilldela Kari Finnskog utmärkelsen såhär:

”Genom diplomatiskt ledarskap, inkluderande innovationsprocesser, nyskapande styrning, globalt engagemanget och fokus på medborgarnytta lägger årets CIO den digitala grunden för framtidens kollektivresor”.

– Det är väldigt hedrande att få denna utmärkelse. Jag vill också tacka alla mina engagerade medarbetare som varje dag bidrar till att utveckla verksamheten för att möta kundernas behov, säger Kari Finnskog själv.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)