Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ännu en busstillverkare på årets Busstorg

vdl-loggaYtterligare en busstillverkare ansluter sig till arrangörerna av bussbranschens årliga arrangemang Busstorget. Det är VDL som kommer att vara med och arrangera Busstorget 2017 tillsammans med Mercedes, Neoplan, Scania, Setra, Volvo och Sveriges Bussföretag.

– Vi är mycket glada över att VDL vill delta och det är ytterligare ett tecken på att vi hittat rätt forum för Busstorget. Det är förstås mycket glädjande att Mercedes, Neoplan, Scania, Setra och Volvo även vill vara med och arrangera Busstorget 2017, säger Anna Grönlund, vice vd för Sveriges Bussföretag.

Årets upplaga av Busstorget äger rum på Hooks Herrgpård den 6 – 7 april.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)