Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Iveco lanserar hemsida som hjälp till bussköpare och påbyggare

Iveco Bus lanserar ny hemsida för sina midibussar.

Iveco Bus lanserar ny hemsida för sina midibussar.

Iveco Bus har lanserat en helt ny webbplats som ska göra det lättare för kunderna att välja i den rika floran av karosser och påbyggnader till Ivecos båda framhjulsdrivna chassiprogram Daily och Euromidi. Lanseringen är en del av Ivecos certifieringsprogram Busmaster som formaliserar samarbetet med karosseriverkstäderna baserat på deras kunskap och expertis. En av grundtankarna är att genom ett nära samarbete mellan fordonstillverkaren och påbyggaren kunna ge teknisk hjälp och eftermarknadsservice.

På den nya webplatsen kan varje certifierad påbyggare presentera sina karosserier och påbyggnadslösningar som är kompatibla med IVECO BUS’ produkter. Hittills har över 80 fordon tagits med på denna plattform.

Den nya plattformen, som är tillgänglig på fem språk (engelska, tyska, franska, spanska och italienska), ger förenklade sökmöjligheter online utifrån tre kriterier: typ av användning (stad, intercity, turism, skolbuss), passagerarkapacitet och geografiskt område.

Webbplatsen presenterar ett brett utbud av minibussar från Iveco Bus, från eleganta turistminibussar för pendel- och VIP-transport till minibussar för stads- och intercitytrafik samt skolbussar med hög passagerarkapacitet. Detta urval har optimerats för att tillgodose transportleverantörernas skiftande behov.

Iveco Bus uppger att de viktigaste fördelarna med den nya webplatsen är:

1. En samlad plattform med alla lösningar (som helt och hållet är förbehållen påbyggnader och anpassningar som uppfyller alla driftsmässiga behov).
2. En webbplats som alltid är tillgänglig (direktkontakt med Busmastercertifierade påbyggare).
3. Service av mycket hög kvalitet (databasen innehåller samtliga tillgängliga karosserier och påbyggnader från partnerna och uppfyller riktlinjerna för påbyggare framtagna av Iveco Bus).

För påbyggarna uppges de viktigaste fördelarna vara nya utvecklingsmöjligheter och ett produktivt partnerskap.

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)