Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Rebus piffar upp sig

Piffar upp Rebus gör Göran Gustsfsson och Peter Nyberg på Åbergs Data.

Piffar upp Rebus gör Göran Gustsfsson och Peter Nyberg på Åbergs Data.

Bokningssystemet Rebus,som bland annat används av många bussresearrangörer, lanserar nu en ny digital plattform med ett nytt gränssnitt som man menar är användarvänligt. Samtidigt lanserar företaget bakom Rebus, Åbergs DataSystem en ny hemsida.

– Vi tar nu nästa steg när det gäller att utveckla vårt bokningssystem och förpackar vår produkt på ett aptitligare sätt för slutkunden med en snyggare och mer tilltalande layout för vår onlinebokning.

– Vi vet att online bokning är otroligt viktigt för resebranschen. Därför har vi utvecklat en riktigt snygg och tilltalande design till vår internetmodul och målet är naturligtvis att hjälpa våra kunder att ytterligare öka sin försäljning. Säger Göran Gustafsson, vd på Åbergs DataSystem.

Företaget har arbetat sedan 1984 med att tillverka, sälja och supporta datasystem för resebranschen. Rebus har kunder som är researrangörer, resebyråer och/eller bussbolag.

Share Dela

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)