Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Swebus kör rockpendel

Swebus rockfestivalpendlar. Foto: Swebus.

Swebus rockfestivalpendlar. Foto: Swebus.

För andra året i rad kommer expressbussföretaget Swebus att köra all pendeltrafik under Sweden Rock Festival i Sölvesborg den 7-10 juni. Pendlarbussarna avgår mellan festivalområdet och 16 stationer, hotell och campingar i exempelvis Kristianstad, Karlshamn och Hällevik. Nytt för i år är ett åkarmband för obegränsat resande.

Under festivalen bor omkring 40 procent av de över 30 000 besökarna utanför festivalområdet på olika orter i närområdet. Det gör att behovet av pendlingsbussar är stort. Därför erbjuder Sweden Rock i samarbete med Swebus sex pendlarlinjer mellan festivalområdet och 16 hållplatser under hela festivalen. Många av hållplatserna ligger vid entrén till hotell och campingar där besökarna bor.

– Pendlarbussar med täta avgångar är väldigt viktiga för en bra festivalupplevelse, säger Sofia Lindqvist Lacinai, marknads- och kommunikationschef på Sweden Rock Festival. Vi försöker göra det så enkelt som möjligt för besökarna att resa med bussarna, och i år erbjuder vi för första gången ett åkarmband.

Det nya åkarmbandet gäller för obegränsat resande med pendlarbussarna under hela festivalen, och köps hos Sweden Rock.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)