Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny bokningsplattform förenklar jämförelse buss, tåg, flyg

Nettbuss´ expressbussverksamhet i Sverige har vuxit kraftigt de senaste åren Här är en buss från Nettbuss Bus4You i Malmö. Foto: Ulo Maasing.

Nettbuss´ expressbussar ingår liksom Swebus i GoEuropes bokningsplattform. Foto: Ulo Maasing.

Reseplattformen GoEuro, som sedan tidigare finns iu Tyskland och en rad andra länder, lanseras nu även i Sverige. GoEuro är en reseplattform som gör det möjligt för kunder att hitta och boka tåg, bussar och flyg över hela Europa. GoEurope samarbetar med över 500 europeiska transportoperatörer. I Sverige har man nu lagt till Nettbuss, Swebus, SJ och MTR Express.

GoEuro är den första plattformen att erbjuda en multisök-reseplanerare i Sverige, och expansionen markerar början av företagets expansion till Skandinavien där det lagts till 499 stationer och 295 bussterminaler, något som öppnar upp för tusentals nya rutter för resenärer.

GoEuro gör det möjligt för användare att söka efter restid eller pris för tåg, bussar och flyg.

– Vi är mycket glada över att lanseras i Sverige, vårt första Skandinaviska land, för att fortsätta vårt uppdrag att integrera all mark och flygtransport till en enda bokningsplattform, säger Naren Shaam, vd och grundare av GoEuro.

– Eftersom Sverige är en ganska fragmenterad marknad, kommer GoEuro hjälpa kunderna att hitta sin idealiska resa genom att låta dem jämföra och boka tåg, bussar och flyg i en sökning. Sverige markerar starten på vår skandinaviska resa då vi planerar att snart täcka hela regionen.

Eftersom Sverige är en ganska fragmenterad marknad, kommer GoEuro hjälpa kunderna att hitta sin resa genom att låta dem jämföra och boka tåg, bussar och flyg i en sökning. Sverige markerar starten på vår skandinaviska resa då vi planerar att täcka hela regionen snart, framhåller företaget.

– GoEuro når ut till nya resenärer som söker transportförbindelser i Sverige och, med tanke på att de digitala omgivningarna ständigt utvecklas, tror vi starkt att GoEuro är rätt partner för oss, säger Elvir Rascic, försäljningschef på Nettbuss.

Taggat som: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)