Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Mer skräddarsytt till Johan Ekman

En av de tre specialiknredda Temsa MD9 somJohan Ekman har förvärvat till sitt företag…

En av de tre specialinredda Temsa MD9 som Johan Ekman har förvärvat till sitt företag…

Välkände Johan Ekman, grundare och ägare till EkmanBuss Flexibussitet och EkanResor växer. Hans företag kompletterar nu sin bussflotta med ytterligare fyra bussar, tre Temsa MD9 och en VDL Futura – alla med specialbeställd inredning à la Johan Ekman.

…samt den VDL Futura som också har köpts in av Ekman.

…samt den VDL Futura som också har köpts in av Ekman.

Ergonomiska stolar och mycket high-tech präglar bussarna. Den som känner Johan Ekman vet att han ofta har mycket höga krav när det gäller att möta resenärskrav på komfort med mera.

De tre Temsabussarna har levererats av Svenska Neoplan.

– Johan Ekman köpte sin allra första buss av oss för snart 30 år sedan, och vi har alltjämt fortsatt ett gediget samarbete som vi värnar om. Idag är vi en av de största leverantörerna på den svenska marknaden, och har genom Johan Ekman och hans företag funnit en ömsesidig perfektion i leveranserna. Det är alltid lika roligt att förverkliga Johans höga ambitioner, säger Jocke Bay på Svenska Neoplan AB.

– Många av mina allra lyxigaste bussar har levererats av Jocke Bay och hans pappa Claus Bay på Svenska Neoplan. Det säger något om mitt stora förtroende för dem och företaget. Nytänket är genomgående från sömmarna i de ergonomiska sätena till all modern teknik som lyfter bussresan ännu mer, säger Johan Ekman.

Taggat som: , , , , , , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)