Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Scandic öppnar storhotell i Köpenhamn

Scandic Spectrum i Köpenhamn blir Scandics största hotell. Bild: Scandic.

Scandic Spectrum i Köpenhamn blir Scandics största hotell. Bild: Scandic.

Scandic öppnar om några år sitt största hotell, Scandic Spectrum i Köpenhamn. Hotellet planeras att öppna 2021 och ligger i direkt närhet av hovedbanegården, Tivoli och Rådhuset.

Hotellet kommer att inrymma 632 rum och en hel våning med restaurang, bar och terrass. Terrassen och våningens fönster möjliggör utsikt över stora delar av staden och hamnen.

– Köpenhamn är en prioriterad region för oss, och vi har spännande hotell i pipeline som kommer stärka vår position ytterligare på marknaden. Scandic Spectrum kommer att bli ett landmärke i Köpenhamn, anpassat för såväl affärs- som fritidsgäster. Vi ser en stark efterfrågan i Köpenhamn och är mycket glada att få tillgång till ett nytt stort hotell med ett så attraktivt läge, säger Even Frydenberg, VD & koncernchef Scandic Hotels Group.

Scandic är den största hotelloperatören på den danska marknaden och har sedan tidigare nio hotell i Köpenhamnsregionen. Nästaa år öppnar Scandic två nya hotell i den danska huvudstaden: Scandic Kødbyen och Scandic Falconer.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)