Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Kryssningsrekord för Birka

Birka Cruises har haft en rekordsommar för sina kryssningar.

Birka Cruises har haft en rekordsommar för sina kryssningar.

Birka Cruises, som gör anspråk på att vara Sveriges enda renodlade kryssningsrederi rapporterar om en rekordsommar för sina kryssningar. Femton procent fler resenärer valde att kryssa med Birka i sommar, jämfört med förra sommaren. Långkryssningarna på två – fyra dygn har varit en framgång för rederiet och närmare 75 procent av sommarens långkryssningar var sålda redan i januari, vilket är rekordtidigt.

– Unika nyheter och utveckling av produkten är ett par orsaker till ökningen. Nya resformer som cykelkryssningar, nya resmål som Höga Kusten samt vår satsning på utflykter och aktiviteter ombord tilltalar resenärerna , säger Satu Andersson VD Birka Cruises.

– I jul lanserar vi dessutom världens första kryssning till Lappland med besök hos tomten på julafton. Julruschen började mitt i sommaren med att 35 procent av resorna såldes under första försäljningsveckan.
En tydlig trend är att resenärerna spenderar allt mer på och under kryssningen.
– Vi unnar oss gärna lite extra på semestern. Våra premiumhytter tar slut allra först och vår satsning på utflykter har lett till en ökning med 25 procent, säger Satu Andersson.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)