Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Birka ökar kryssningsprogrammet med både Rügen och Vasa

Rügen – nytt kryssningsmål för Birka.

Birka Cruises utökar till sommaren sitt program för långkryssningar. Bland nyheterna finns öluffning i Östersjön med nya resmålet Rügen samt Höga Kusten i kombination med Vasa. Ytterligare en weekendkryssning till Visby liksom till Höga Kusten.

Det nya resmålet Rügen är Tysklands största ö och ingår med Gotland och Bornholm i en lite lyxigare öluffning i Östersjön.

Nyheten Höga Kusten i kombination med Vasa i bjuder på två länder och ett världsarv. Förutom naturupplevelser står lokal mat och dryck i centrum. Bland annat kan resenärerna jämföra två världsberömda, lokala gintillverkare och lära sig allt om den finska nationalsymbolen nummer ett: bastun.

Långkryssningar från Sverige blir allt populärare. Föregående sommar slog tidigare rekord med 15 procent fler resenärer. Under kryssningarna tillbringas en dag på varje resmål på utflykt eller på egen hand.

Totalt 11 kryssningar ingår i Birka Cruises långkryssningsprogram 2018.

Kryssningarna släpps till försäljning i mitten av december.

 

 

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)