Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Thina Törner till Busstorget 2018

Thina Törner kommer till Busstorget 2018.

Det är nu klart att Thina Törner, världens bästa kvinnliga kartläsare och en flitigt anlitad föreläsare, inspiratör med mera kommer till Busstorget 2018 i Värmland i april nästa år. Hon har bland annat vunnit tre världsmästerskap för damer och har tävlat i Dakarrallyt och i TV-programmet Let´s Dance.

Busstorget är Sveriges Bussföretags årliga stora arrangemang med inriktning på bussturism.

Busstorget 2018 äger rum den 13 – 14 april, från lunch till lunch på Selma Spa i Sunne. Till skillnad mot tidigare år äger nästa års Busstorg rum en fredag – lördag och enligt Sveriges Bussföretag har anläggningen tillräcklig kapacitet för att alla deltagare ska kunna bo på plats.

Programmet i övrigt är ännu inte fastställt. Däremot är det klart att det i likhet med tidigare år blir visning av nya bussar, provkörning av bussar, utställningar av branschintressenter och tid för frågor till Sveriges Bussföretags experter när detgäller kör- och vilotider, avtalsfrågor och rekrytering- och utbildningsfrågor.

Samt, självklart, många möjligheter till mingel med branschkollegor.

Taggat som: , , , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)