Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Scandorama prisat för 23:e året i rad

Peter Pålsson Bessler, Jeanette Larsson och Joakim Bengtsson från Scandorama tog emot priset som ”Årets Bussresearrangör” för 23:e året i rad på norska Grand Travel Award. Foto: Scandorama.

För 23:e året i rad utnämndes Scandorama på torsdagen till Årets Bussresearrangör på norska Grand Travel Awards. Det är Norges resebyråer som röstar fram vinnarna i de olika kategorierna. Utöver vinsten som ”Årets Bussresearrangör” var Scandorama för första gången även nominerat i kategorin ”Årets Specialresearrangör”.

– Det känns oerhört glädjande att branschen för 23:e året i rad gett oss denna utmärkelse. Att vi dessutom nominerats i en ny kategori ”Årets Specialresearrangör” gör oss extra stolta säger Jeanette Larsson, marknadsansvarig på Scandorama.

De norska resenärerna kan från och med i år ta del av samtliga resor i det svenska programmet – sammanlagt över 80 olika resor med buss eller flyg, alltid med guide. Det nya upplägg som Scandorama/Ölvemarks nu infört innebär även att svenska resenärer numera också kan flyga från Gardermoen.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)