Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Klartext för Söne

Söne Buss byter planeringssystem. Foto:Ulo Maasing.

Drygt 90-åriga Söne Buss satsar nu på Klartext Bussbokning för sin trafikplanering med mera. Söne har mer än 250 bussar i trafik i sex trafikområden, med linjetrafik som dominerande verksamhet. Nu byter företaget sitt nuvarande system mot Klartext Bussbokning för att bygga vagnomlopp för bussarna och tjänster för förarna.

Samtliga tjänster kan valideras mot kör- och vilotidreglerna i såväl tjänsteplaneringen som i schemaläggningen.

I de grafiska gränssnitten kan man optimera uppdragen på bussar och förare. Systemet kommer vara sammankopplat med personal- och tidrapporteringssystemet transPA som man driftsätter samtidigt med Klartext Bussbokning.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)