Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Vikingbuss köper Ringarums

Vikingbuss köper Ringarums resor.

Två etablerade buss- och gruppresearrangörer i Östergötland blir en. Det sker genom att Ringarums förvärvas av Vikingbuss i Linköping. De båda företagen har under 23 år samarbetat när det gäller längre resor – ett samarbete som företagen anser har varit mycket framgångsrikt med få inställda resor och stadigt ökande antal resenärer.

– För att kunna bli mer effektiva och konkurrenskraftiga så har vi tagit nästa steg genom ett samgående. Det sker genom att Vikingbuss köper Ringarums resor, skriver Stefan och Kerstin Wernholm på Vikingbuss samt Stefan Andersson, Ringarums Resor.

– Vi är övertygade om att alla våra kunder kommer att uppleva detta positivt då vår administration blir mycket effektivare med gemensamma bokningssystem, etc. Det kommer att innebära kortare svarstider, snabbare besked och ännu mer prisvärda resor.

Parterna uppger också att alla bokningar och resebevis gäller fortfarande, detta gäller även bussar och chaufförer. Personalen hos Vikingbuss blir också densamma som tidigare.

Taggat som: ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)