Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Hybricon skriver avtal med Nettbuss

Elbusstillverkaren Hybricon skriver avtal med Nettbuss. Foto: Ulo Maasing.

Elbusstillverkaren Hybricon tecknar ramavtal med Nettbuss om möjliga leveranser av elbussar och tillhörande tjänster. Ramavtalet innebär att Nettbuss ska kunna leverera trafik med elbussar med kort varsel.

Nettbuss AS deltar i konkurrensutsatta upphandlingar där det oftast är korta tidsfrister samt krav på specifika kundanpassade elbussar. Syftet med ramavtalet är att förkorta leveranstider vid dessa upphandlingar samt korta ledtiden när befintliga bussar skall ersättas.

– Vi ser fram emot samarbetet med Nettbuss som är ett ledande bussbolag i Norden. Vi ser goda chanser till att kunna erbjuda konkurrenskraftiga elbussar både vad gäller kvalitet och leveranstid, säger Hybricons vd Johan Suup.

Avtalet sträcker sig till 31 mars 2020 med option om förlängning av perioder om ett år i taget. Nettbuss AS har möjlighet att säga upp ramavtalet med 3 månaders varsel.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)