Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Planeträddning i Härnösand

Från 1 juni kostar det 50 kronor i månaden att åka buss inom Härnösands kommun med Härnösandskortet. Foto: Härnösands kommun.

Fredag den 1 juni inleds en rejäl satsning på planeträddaren i Härnösand. Alltså på att få Härnösandsborna att ta bussen. Då börjar de nya, kraftigt subventionerade busspriserna gälla i Härnösands kommun. Från 1 juni kostar det 50 kronor i månaden att åka buss inom Härnösands kommun med Härnösandskortet. Kortet gäller för obegränsat antal resor under 30 dagar.

Samtidigt införs ett särskilt barnkort som innebär att barn och ungdomar 7-19 år åker gratis inom Härnösands kommun.

Under premiärdagen kommer representanter för Härnösands kommun att finnas på plats vid busshållplatsen vid rådhuset och bjuda på fika och kakor samt svara på frågor. Dessutom kommer ett par extra bussar att vara parkerade på stan för att hjälpa till med försäljningen av kort.

Share Dela

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)