Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Tar politikerna bussen i sommar?

På väg mellan Visby och Visby flygplats. Men hur många politiker och lobbyister väljer bussen under Almedalsveckan? Foto: Ulo Maasing.

För sjunde året i rad kommer Flygbussarna i sommar att trafikera Visby flygplats – Visby Hamn. Under Almedalsveckan kommer man att köra i skytteltrafik. Men kommer politiker och lobbyister av alla partikulörer att – som oftast hittills – välja taxi istället för buss när de ska väcka opinion i Almedalen?

Flygbusstrafiken kommer att vara igång under perioden 17 juni – 19 augusti.

Flygbussarnas avgångar under perioden 17 juni till 19 augusti är i hög grad anpassade efter flygens ankomst- och avgångstider och under Almedalsveckan (1-8 juli) stärker Flygbussarna upp och kör med fyra bussar i skytteltrafik till och från flygplatsen.

– Vi är glada att för sjunde året i rad kunna erbjuda ett smidigt och prisvärt sätt att ta sig till och från Visby flygplats under de mest intensiva sommarveckorna. Vi hoppas och tror att sommarfirare kommer att uppskatta att vi är på plats, säger Camilla Tienso, marknadschef på Flygbussarna.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)