Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

MAN i topp under stillsam juli för nya bussar

MAN toppade nyregistreringarna av tunga bussar under juli

Juli blev en stillsam månad när det gäller nyregistreringar av bussar, rapporterar Bil Sweden. MAN toppar statistiken för de tunga bussarna. Under juli registrerades totalt 42 nya bussar (både lätta och tunga), 69,8% färre än under samma tid förra året, då 139 stycken registrerades. Sammanlagt registrerades under perioden januari – juli 399 bussar, 16,4% färre än förra året, då 477 stycken registrerades.

Nyregistreringarna av tunga bussar över 10 ton uppgick till 34 under juli, 73,0% färre än under samma tid förra året då 126 bussar registrerades. Sammanlagt registrerades under perioden januari – juli 297 tunga bussar, 19,7% färre än under motsvarande period förra året då 370 registrerades.

Här är topplistan för nyregistrerade tunga bussar under juli:

MAN 17
Volvo 9
Setra 4
Scania 4

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)