Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Blåvitt och Bus4You överraskade

Amin Affane och Chrisopher Da Garca från IFK Göteborg övcerraskade tillsammans med Bus4You två skollag i Göteborg. Foto: Amanda Liljevall.

Två skollag från Kortedala och Bergsjön i Göteborg bjöds på onsdagen på en rejäl överraskning av Nettbuss Bus4You och IFK Göteborg. Efter plugget överraskades de av två av blåvitts spelare, fick stiga på en chartrad buss och åka till Gamla Ullevi.

Väl där fick barnen och ungdomarna spela i riktiga matchställ, kliva in till tonerna av IFK Göteborgs hymn ”Snart skiner Poseidon” och spela fotboll på klassisk allsvensk mark.

För barnen med sina fotbollsdrömmar var det en riktig dröm som gick i uppfyllelse när de för första gången fick spela match på den stora arenan.

– Överraskningsmatchen är ett av flera initiativ som handlar om att levandegöra samarbetet mellan Nettbuss Bus4You och IFK i samhället, samt ett sätt att visa hur det ideella och näringslivet kan verka tillsammans för att bryta barriärer, säger Anna Karin Mooren, marknadschef på Nettbuss Travel.

Share Dela

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)