Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

FlixBus nu till Jämtland och Härjedalen

FlixBus utökar i Sverige.

Expressbussföretaget FlixBus utökar från och med idag, måndag, sitt linjenät i Sverige med tre nya linje och nästan 40 nya destinationer. De nya linjerna innebär att man kör direktbussar mellan Stockholm och Östersund, Funäsdalen och Edsbyn. Utökningen är ett resultat av ett nytt samarbete mellan FlixBus och Härjedalingen.

– I höst sätter vi in fler destinationer där vi ser att resandet är populärt och erbjuder ett prisvärt och enkelt sätt att ta sig hela vägen fram, säger Jelena Jovanovic presschef på FlixBus Sverige.

FlixBus köpte tidigare i år expressbussföretagbet Swebus som nu har integrerats helt med FlixBus. Tidigare sålde Swebus resor med Härjedalingen och från och med idag erbjuder FlixBus motsvarande destinationer via sina bokningsplattformar.

– FlixBus är Europas största expressbussoperatör och Sverige är vår nästa nyckelmarknad. Vår ambition är att förvalta Swebus goda rykte och att under det kommande året utöka det befintliga nätverket med 25 procent. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Härjedalingen och att ge fler valmöjligheter till våra resenärer, säger Jelena Jovanovic.

De tre nya svenska FlixBuslinjerna är:

Stockholm – Östersund
via Gävlebro ∙ Söderhamn∙ Iggesund ∙ Hudiksvall ∙ Forsa ∙ Näsviken ∙ Delsbo ∙ Ljusdal ∙ Färila ∙ Kårböle ∙ Ytterhogdal ∙ Rätan ∙ Åsarna ∙ Svenstavik ∙ Hackås ∙ Fåker ∙ Brunflo

Stockholm – Funäsdalen
via Uppsala ∙ Gävlebro ∙ Stråtjära ∙ Norrlandsporten ∙ Kilafors ∙ Bollnäs ∙ Arbrå ∙ Vallsta ∙ Karsjö ∙ Järvsö ∙ Ljusdal ∙ Färila ∙ Kårböle ∙ Älvros ∙ Sveg ∙ Vemhån ∙ Björnrike ∙ Vemdalen ∙ Hedeviken ∙ Hede ∙ Långå ∙ Tännäs

Stockholm – Edsbyn
via Uppsala ∙ Gävlebro ∙ Stråstjärn ∙ Norrlandsporten∙ Kilafors ∙ Bollnäs ∙ Alfta

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)