Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Arboga in i Bus4Yous linjenät

Arboga blir en ny destination för Bus4You. foto: Amanda Liljevall.

Konkurrensen om expressbussresenärerna ökar steg för steg, bland annat genom att nya destinationer läggs till på befintliga linjer. Från och med den 5 november 2018 kör Nettbuss Bus4You till och från Arboga. Med direktbussar innebär det en möjlighet för resenärer som bor i området att enklare ta sig till Arlanda flygplats samt städer som Karlstad och Oslo.

Inledningsvis kommer det vara 3-4 avgångar per dag i vardera riktning mellan Arboga och Arlanda, med goda chanser till utökning om det är hög efterfrågan från resenärer. Från Arboga kan resenärer även ta sig till Västerås, Örebro, Karlskoga, Kristinehamn och Karlstad. Under vissa dagar i veckan finns det även resor till Oslo.

– Det har varit stor efterfrågan från privatpersoner att få en hållplats i Arboga för att lättare kunna ta sig till exempelvis Arlanda och då lyssnade vi på dem och lade till Arboga som destination, säger Elvir Rascic, försäljningschef Nettbuss Bus4You.

Share Dela

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)