Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny chef för marknadsföringen av Göteborg

Anders Söderberg, ny tf vd för Göteborg & Co.

Till tillförordnad vd för Göteborg & Co har utsetts Anders Söderberg. Han tar över ledningen av bolaget den 26 november. Han tar över efter nuvarande vd:n Camilla Nyman som då lämnar sin tjänst. Göteborg & Co är Göteborgs marknadsföringsföretag för turism och besöksnäring.

– Min uppgift blir att tillsammans med alla kompetenta medarbetare på Göteborg & Co fortsätta arbetet med att stärka destinationen Göteborg. Vi har ett offensivt mål om att fördubbla turismen till 2030 och hela ledningsgruppen har ett gemensamt ansvar i att förverkliga de planerna, säger Anders Söderberg.

Han anställdes som administrativ chef på Göteborg & Co för 2,5 år sedan. Innan dess har han arbetat som managementkonsult under 18 år med inriktning på styrning och organisation med uppdrag inom såväl Göteborgs Stad, med bolag som Liseberg och Göteborg & Co, som inom det privata näringslivet.

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)