Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Billigare express för äldre

FlixBus vill locka äldre med rabatter. Foto: Ulo Maasing.

Seniorer kan nu åka expressbuss billigare. Detta genom att medlemmar i klubben Smart Senior (som dock tar betalt för medlemskapet)får tio procents rabatt på bokning av alla resor med expressbussjätten FlixBus. Bussföretaget har nämligen blivit guldpartner till Smart Senior.

– Pensionärer och äldre är en av våra viktiga resenärsgrupper, säger Jelena Jovanovic presschef för FlixBus. Med Smart Senior blir det ännu mera förmånligt att resa med oss men vi fortfarande rekommenderar att boka resan i så god tid som möjligt för att få det bästa priset.

Smart Senior är ett förmånskort för pensionärer som samlar rabatter och specialerbjudanden för medlemmarna som 55+, seniorer och pensionärer.

Alla med Smart Senior-kort får tio procents rabatt utöver ordinarie biljettpriser. Resenären får en unik kod för varje resa. Nya koder kan hämtas löpande via Smart Senior. Erbjudandet gäller inom FlixBus egna linjenät både inom Sverige och i Europa och gäller till och med den 15:e januari 2019.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)