Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Åre vill locka med buss till VM

Åre 2019 vill få fler att lämna bilen under Alpina VM.

När alpina VM körs i Åre i februari vill arrangörerna att fler tar bussen och färre tar bilen till tävlingarna. I samarbete med KR Trafik och biljettdistributören Eventim erbjuder Åre 2019 nu buss- och entrébiljett i ett.

Syftet är att förenkla transporten för dagsbesökare från Östersund. Därför kan besökare boka entrébiljett och bussresa från Östersund till Åre i ett och samma paket. Erbjudandet kostar 495 kronor vilket alltså inkluderar resa tur och retur och entré på Nationalarenan i Åre.

Erbjudandet gäller damernas och herrarnas störtlopp, herrarnas storslalom och damernas och herrarnas slalom. Du kan även köpa biljett till lagtävlingen där entrébiljetten även gäller till SkiStar Invitational där forna alpina giganter som Anja Pärson och Ingemar Stenmark tävlar igen.

Åre FIS arrangerar Alpine World Ski Championships mellan den 4 och 17 februari. Det är det största vintersportsevenemanget efter OS. 120 000 besökare väntas.

Share Dela

Taggat som: , , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)