Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Billigare för studenter i gröna bussar

Expressbussförtaget FlixBus introducerar studentrabatter i hela Europa. Foto: Ulo Maasing.

Expressbussjätten FlixBus erbjuder nu studenter att resa med 20 procents rabatt, förutsatt att de är anslutna till Mecenat och Studentkortet. För att ta del av rabatten måste studenterna hämta en rabattkod från respektive studentsajt och lösa in den på FlixBus hemsida eller app.

Resenärerna får en unik kod för varje resa. Nya koder kan löpande hämtas hos Mecenat eller Studentkortet. Rabatten gäller sedan inom FlixBus egna linjenät i hela Europa.

Mecenat är ett svenskt teknologiföretag som erbjuder studentrabatter till över 130 miljoner studentmedlemmar världen över. Företaget startades 1998 och har sedan dess verkat i nära samarbete med studentkårer och lärosäten. Studentkortet startades av Sveriges förenade studentkårer 1995 och når idag ungefär en miljon studerande på universitet, högskola, yrkeshögskola och gymnasium varje år.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)