Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Go-Ahead fortsätter bygga upp i Norden

Fredrik Hylander, ny Fordons- och depåchef Buss hos Go-Ahead Nordic.

Den brittiska persontrafikjätten Go-Ahead fortsätter att bygga upp sin nordiska organisation med sikte på kommande stora upphandlingar av såväl buss- som spårtrafik. Go-Ahead Nordics organisation växer nu med fordons- och depåchefer för såväl buss som tåg.

Fredrik Thulin är nyrekryterad som Fordons- och depåchef Tåg.

Som ny Fordons- och depåchef Buss har Go-Ahead Nordic rekryterat Fredrik Hylander och till motsvarande post på tågsidan har man anställt Fredrik Thulin.

Fredrik Hylander kommer närmast från Transdev där han jobbat som servicechef sedan 2016 med ansvar för verkstäder och fastigheter i Lund och Eslöv. Han har även jobbat på Green Cargo i en rad olika roller bl a som platschef.

– Vi är ett fantastiskt team som nu håller på att bygga upp en riktigt stark bussorganisation här i Sverige. I ryggen har vi våra engelska kollegor med stor erfarenhet och mycket muskler, säger Fredrik Hylander.

Fredrik Thulin har lång erfarenhet inom fordonsunderhåll och depåetableringar för järnvägsfordon. Sedan 2010 har han arbetat som vd för Mantena Sverige AB och ansvarat för Mantenas etableringar i Sverige. Han har också ett förflutet hos Bombardier och Euromaint Rail.

– Go-Ahead Nordic känns som ett spännande bolag med mycket erfarenhet av att bedriva kollektivtrafik. Det lockar mig att få vara med tidigt i bolagets etablering i Norden. Jag ser det som en fantastik möjlighet att kunna utforma processer och arbetsmetoder från start, säger Fredrik Thulin.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)