Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Neoplan Väst säljer lastbilar

Neoplan Väst bildar lastbilsbolag och ska sälja MAN last- och transportbilar. Moa Bay, Rolf Andersson, Neoplan Väst AB, Thomas Skousgaard, MAN Danmark, Joakim Bay, Kenneth Liljeson MAN Truck & Bus Väst och Fabian Knappik, MAN Sverige och Norge ser fram emot det nya samarbetet.

Välkända Neoplan Väst AB, som är återförsäljare av Neoplan, MAN och Temsa bussar breddar sig. Man bildar ett nytt lastbilsbolag, MAN Truck & Bus Väst som från den 1 juni är auktoriserad återförsäljare för MAN lastbilar och transportbilar i Västra Götaland.

Sedan 2006 har Neoplan Väst AB varit auktoriserad MAN Servicepartner för MAN lastbilar i Västra Götaland. Samarbetet mellan MAN Truck & Bus Sverige AB och Neoplan Väst AB förstärks nu ytterligare. Från och med den 1 juni 2019 blir Neoplan Väst AB auktoriserad återförsäljare för MAN lastbilar och transportbilar i Västra Götaland. Verksamheten kommer att bedrivas i ett separat lastbilsbolag under namnet MAN Truck & Bus Väst.

Kenneth Liljeson som närmast kommer från Scanvo Lastbil AB och har mångårig erfarenhet från lastbilsbranschen har utsetts till försäljningschef i företaget. Han var under en tid Regionchef Syd vid MAN Truck & Bus Sverige AB.

– Vi tar nu ett samlat grepp om såväl försäljning som servicemarknad, säger han.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)