Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Skånetrafiken vill locka till hemester

Färdmedel för en lyckad hemester. Foto: Ulo Maasing.

Skånetrafiken vill locka fler skåningar att semestra på hemmaplan –eller hemestra som man lite vitsigt kallar det. Man pekar på den svaga kronan och de höjda biljettpriserna och menar att det i år säkert är fler skåningar som planerar att semestra på hemmaplan. Skånetrafikens sommarbiljett är då ett bra alternativ för att resa smidigt och hållbart i hela Skåne, framhåller Skånetrafiken i en kampanj.

Sommarbiljetten gäller precis som tidigare år i 60 dagar, 15 juni-15 augusti, och kostar 699 kronor. Det motsvarar 11,65 kronor per dag eller en liter ekologisk mjölk. Försäljningen börjar den 25 maj.

– För alla som vill upptäcka nya skånska favoritställen har vi samlat 200 restips i samarbete med Visit Skåne. De finns på vår kampanjsida skanetrafiken.se/sommarbiljetten, säger Carolina Bergentoft, marknadsansvarig för Sommarbiljetten.

Sommarbiljetten kan också användas om man vill resa tillsammans. Man kan vara upp till tre personer och högst en får ha fyllt 20 år.

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)