Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny vd och generalsekreterare för SRF

Didrik von Seth över ledningen av SRF från den sista september.

Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen, SRF, får ny vd den sista september. Då tar Didrik von Seth över ledningen av branschorganisationen. Han efterträder Anna Lennhammer som efter fyra år lämnar sin tjänst för att starta egen verksamhet. Didrik von Seth har lång erfarenhet från resebranschen och har även suttit i styrelsen för barnrättsorganisationen ECPAT, som arbetar mot sexuell exploatering av barn.

– SRF arbetar för en resebransch med hög kvalitet och rättvisa villkor, vilket lockade mig. Som generalsekreterare hoppas jag kunna utveckla SRF:s arbete med ett ansvarsfullt, socialt och miljömässigt hållbart resande, säger Didrik von Seth, tillträdande generalsekreterare och vd för SRF.

– Didrik von Seth har en bred, gedigen erfarenhet och ett starkt engagemang för att resebranschen ska utvecklas positivt. Han kommer att vara till stor nytta för SRF:s medlemsföretag, säger Kent Wallstedt, ordförande i SRF.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)