Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Tidigare Keolisdirektör ny chef för Göteborgs Spårvägar

Hans Nilsson är ny vd för Göteborgs Spårvägar. Foto: Privat.

Till ny vd för kommunägda Göteborgs Spårvägar, där GS Buss är dotterbolag, har utsetts Hans Nilsson. Han kommer närmast från ett uppdrag som affärsutvecklings-direktör på Keolis Sverige. Hans Nilsson har lång erfarenhet som vd och operativ chef inom spår- och vägbunden kollektivtrafik. Han tillträder sin tjänst på måndag, den 2 september.

– Med Hans Nilsson kommer Göteborgs Spårvägar att få ett coachande ledarskap med god dialog, tydliga målformuleringar, delegerat ansvar och omtänksamhet mot medarbetarna, säger Stefan Olinder, styrelseordförande, Göteborgs Spårvägar.

– Vår utmaning är att under nuvarande besvärliga trafiksituation fullfölja uppdraget och samtidigt implementera våra nya spårvagnar som börjar komma under senhösten. Hans har de egenskaper som krävs för uppdraget säger Stefan Olinder.

– ag ser verkligen fram emot att få lära känna resenärerna och medarbetarna för att påbörja utvecklingsarbetet mot ännu nöjdare kunder och fler resenärer ombord i spårvägstrafiken, säger Hans Nilsson.

Taggat som: , , ,

1 kommentar »

  1. Oj oj oj, nu blir det åka av ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)