Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Grönt i Trondheim från MAN

Trondheim har fått 189 nya bussar från MAN. Foto: MAN

Sedan några veckor rullar 189 nya, gröna bussar från MAN i Norges tredje största stad Trondheim. Det är operatörerna Vy Buss och Tide Buss som har tagit emot 105 respektive 84 bussar för kollektivtrafiken i och kring Trondheim. Bussarna drivs med biodiesel eller biogas.

Storleveransen omfattar flera olika versioner av MAN Lion´s City: tolvmeters gasbussar, 18-meters ledbussar varav en del är gasdrivna och en del biodieseldrivna samt 15-mneters boggiebussar med biodieseldrift.

Share Dela

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)