Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Tallink till Singapore

Satsar på Asien. Foto: Tallink.

Färjerederiet Tallink Grupp etablerar dotterbolag i Singapore. Syftet är bland annat att få fler resenärer från Asien att besöka Östersjöområdet och, naturligtvis, resa med Tallink och bo på Tallink Grupps hotell. Med det nya dotterbolaget, Tallink Asia Pte Ltd, räknar Tallink med att förenkla utvecklingen och expansionen av koncernens verksamhet i Asien. Tallink Asia Pte Ltd kommer att ledas av Tallink Grupps chef för utvecklingsverksamhet, Taavi Tiivel.

Tallink Grupp har under de senaste åren, kraftigt fokuserat på att utveckla tjänster och marknadsföra produkter för asiatiska passagerare i en rad olika asiatiska länder. Exempelvis deltar Tallink Grupp varje år i ett antal ledande asiatiska turistmässor, samarbetar med ett flertal asiatiska turistbyråer och anställer värdar och värdinnor ombord på gruppens fartyg som talar olika asiatiska språk.

Gruppen har även sedan tidigare, lanserat populära asiatiska betalningslösningar som AliPay och WeChat Pay ombord.

– Tallink har mycket att erbjuda, inte bara här på våra nordiska hemmamarknader, utan över hela världen och det finns ett betydande intresse för våra produkter och tjänster. Våra kollegor har under en lång tid gjort ett fantastiskt jobb med att marknadsföra våra produkter och tjänster för Tallink, Silja Line och Östersjöområdet, mot den asiatiska marknaden och därmed lagt en bra grund att bygga vidare på. Vi har planer för aktiviteter i Asien som vi tyvärr inte kan prata om mer idag, men som vi kommer att kasta mer ljus på i framtiden när planerna fortskrider, säger Paavo Nõgene, vd för Tallink Grupp.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)