Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Klart med FlixBus intåg i Turkiet

Nu är det klart med FlixBus entré i Turkiet. Bild: FlixBus.

Nu är det definitivt klart att expressbussjätten FlixBus etablerar sig på Europas största marknad för långväga busstrafik, Turkiet. Redan i augusti förklarade FlixBus att man ville förvärva Turkiets marknadsledande expressbussföretag, Kamil Koç. Nu har storaffären godkänts av konkurrensmyndigheterna och affären är officiellt fullbordad.

Därmed är Kamil Koç en del av FlixBus nätverk med mer än 350 000 dagliga förbindelser till över 2.000 destinationer i 28 europeiska länder och USA. Under de kommande månaderna kommer FlixBus och Kamil Koç att inleda ett arbete för att integrera organisationerna och linjenäten.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)