Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Välkänd Nordenexpert till Cities+Tours

Fredrik Bäckström går till Cities + Tours.

Resegrossistföretaget Cities+Tours utökar och har rekryterat en välkänd Nordenexpert. Det är Fredrik Bäckström, välkänd i branschen, som närmast kommer från grossistföretaget ResZander där han arbetat med försäljning och produktion i mer än 10 år. Cities+Tours ingår i HamanGroup.

– HamanGroups expansion fortsätter med oförminskad hastighet både i Norge och Sverige. Norden som destination ökar i popularitet och vi är otroligt glada över att kunna stärka vårt säljled ytterligare.

– Med Fredrik Bäckström får vi en medarbetare med spetskompetens på Norden vilket kommer att stärka avdelningen. Vi är glada att välkomna en så kompetent medarbetare, säger Anette Karlsson, vd för Haman GRoup.

Taggat som: , , , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)