Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Birka kryssar till Berlin och Hamburg

På väg mot Hamburg och Berlin. Foto: Birka Cruises.

Berlin är ett av resmålen för Birka Cruises sommarkryssningar från Stockholm. Nyheten kombineras med rederiets kryssningsklassiker som Höga Kusten och Gotland liksom förra årets nyhet Klaipeda. Kryssningarna är ett sätt för Birka att möta de senaste årens trend med kortare upplevelseresor på nära håll.

Inför sommaren 2020 öppnar Birka möjligheten att besöka Berlin och Hamburg under samma kryssning. Under resans fem dygn görs tre strandhugg. Första stoppet blir Hansastaden Lübeck med Hamburg följt av badorten Warnemünde med utflykter till Berlin. Resan avslutas på Bornholm innan det är dags att återigen styra kursen mot Stockholm.

– Våra kryssningar till Tyskland är sedan länge väldigt uppskattade, därför känns det extra kul att i år kunna erbjuda våra gäster möjligheten att också besöka Berlin som är en av Europas mest spännande städer, säger Marcus Hammarström, marknadschef på Birka Cruises.

Sommaren 2020 gör Birka totalt 14 långkryssningar till olika resmål runt Östersjön. Utöver den nya femdygnskryssningen återkommer fjolårets nyhet Klaipeda, kryssningarna till världsarvet Höga Kusten i kombination med Vasa eller Luleå samt Rügen. Dessutom utökas antalet weekendkryssningar till Visby.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)