Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

FlixBus och Masexpressen i nytt samarbete

FlixBus inleder samarbete med Masexpressen.

Expressbussjätten FlixBus och Masexpressen inleder ett nytt samarbete. Från och med den elfte november kan resenärer boka sina resor mellan Stockholm och Mora med Masexpressen i FlixBus´ app eller via FlixBus´bokningssajt. Det innebär att FlixBus kommer att agera återförsäljare till Masexpressen på sträckan mellan Stockholm och Mora.

Masexpressen köptes upp för en tid sedan av Mohlins, som är även är ägaren till Härjedalingen, en annan biljettsamarbetspartner till FlixBus. Mora-linjen kommer att trafikeras i regi av Masexpressen och det är Masexpressens resevillkor som gäller för sträckan.

Hållplatser på Masexpressens linje är: Mora – Rättvik – Leksand – Insjön – Djurås – Borlänge – Hedemora – Stockholm (Cityterminalen).

– Vi hoppas att vårt samarbete med Masexpressen kommer att attrahera fler att upptäcka Dalarna samtidigt som man kan planera hela resan smidigt och enkelt i samma bokning- från Dalarna till Stockholm och vidare till Köpenhamn, Oslo, Berlin och resten av Europa, berättar Jelena Jovanovic, pressansvarig för FlixBus Sverige.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)