Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Enklare för affärsresenärer att resa med Flygbussarna

Resekonto förenklar för tjänsteresenärer att resa med Flygbussarna. Foto: Flygbussarna.

Flygbussarna förenklar biljetthanteringen för dem som reser i tjänsten genom att i sin app föra in resekonto. Det är ett betalmedel för dem som reser i tjänsten eftersom man inte behöver spara på kvitton, göra utlägg eller skriva reseräkning. För resenären blir det både enklare och snabbare för alla som reser med Flygbussarna.

Travel clearing, som hanterar transaktionerna inom resekonto, växer kraftigt och ser att efterfrågan på B2B-betalningar av hög kvalitet ökar hela tiden. Betalsättet som under flera decennier har använts för köp av flygbiljetter implementeras nu på allt fler tjänster som används av de som reser i tjänsten. Marktransporter är det senaste segmentet som kopplar upp sig.

– Vi är glada att kunna erbjuda resekonto från American Express, Diners TAC, First card och Airplus till våra kunder. Rsekonto är ett betalsätt som många tycker är smidigt, säger Marcus Kaipe, ansvarig för Flygbussarnas försäljningskanaler.

Några av fördelarna med resekonto är att de som reser i tjänsten med Flygbussarna slipper ligga ute med pengar, spara på kvitton eller skriva reseräkning.

Istället faktureras biljetten inklusive moms och med referenser direkt till arbetsgivaren tillsammans med alla andra kostnader som företaget lägger på sitt resekonto. Det minskar administrationen och ger samtidigt en ökad kontroll.

Att köpa biljetten med resekonto går på mindre än en minut. De som reser i tjänsten loggar in i appen och har direkt tillgång till betalsättet.

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)