Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Investerar i mer expresskomfort

Vy Bus4You investera 50 miljoner i nya expressbussar. Bild: Vy Travel.

Komfort lockar expressbussresenärer. Det anser Vy Travel, tidigare Nettbuss Travel, som nu investerar 50 miljoner kronor i elva nya bussar till Vy Bus4You. Enligt företaget har man under det senaste halvåret haft 30 procent fler resenärer jämfört med samma period förra året. Vy Bus4You är bolagets komfortalternativ och erbjuder skönare fåtöljer, eluttag vid varje plats och gratis wifi. De nya bussarna är i sätts i trafik mellan mars och juni 2020.

– Intresset för att resa med buss på ett lite bekvämare sätt är rekordstort och vi växer så det knakar. De senaste två åren har vi ökat omsättningen med 50 procent och under det senaste halvåret har vi kört 30 procent fler gäster jämfört med i fjol. Tack vare denna investering befäster vi vår position som det ledande expressbussbolaget i Sverige, säger Robert Nyberg, vd på Vy Travel.

Över 1,3 miljoner passagerare har rest med Vy Bus4You under 2019.

– Vår satsning på komfortresor går mot strömmen inom persontransportbranschen. När våra konkurrenter pressar ner priserna satsar vi helhjärtat på bättre komfort, mer service och vi behandlar våra resenärer som gäster snarare än kunder. Det goda värdskapet genomsyrar hela organisationen, från förare till kundservice, vilket gett avkastning i både nöjda och återkommande gäster, säger Robert Nyberg.

Vy Bus4You har haft Sveriges nöjdaste kunder de senaste nio åren enligt mätningar gjorda av Svenskt Kvalitetsindex (SKI).

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)