Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Kroppsspråk och halogenlampors livslängd på Setraträff

Föreläsaren och komikern Lasse Nilsen väckte på årets Setraträff både tankar och skratt i ett föredrag om kroppsspråkets betydelse. Foto: Ulo Maasing.

Setratrräffen är med råge den mest etablerade branschträffen i svensk bussbransch. På fredagen inleddes årets kundmöte för Setraägare hos EvoBus i Vetlanda – den 41:a i ordningen. Totalt deltar närmare 200 personer under de två dagar som träffen hålls.

Omkring 130 personer deltog på Setraträffens första dag. Foto: Ulo Maasing.

Första dagen avslutades med en rejäl fest med omkring 130 deltagare. Innan dess fick deltagarna en genomgång kring en del tekniska problem som Daimler Buses hade konstaterat på vissa bussar och hur man löst dem, exempelvis livslängden på halogenlampor, blinkers och positionsljus som läckte in vatten samt problem med cirkulationspumpar.

Genomgångar av säkerhetssystem, serviceorganisation och servicelösningar stod också på programmet innan komikern, mimaren och föreläsaren Lasse Nilsen klev upp på scenen för ett bejublat föredrag om bland annat icke verbal kommunikation, alltså kroppsspråk.

– Kroppsspråket är gemensamt för människor i alla länder. Med kroppsspråket kan man utveckla relationer till andra människor, framhöll Lasse Nilsen i sin tankeväckande presentation med plats för åtskilliga skratt.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)