Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Kronoberg betalar tillbaka

Foto: Ulo Maasing.

Mot bakgrund av det nya coronaviruset, covid-19, erbjuder nu Länstrafiken Kronoberg återbetalning av 30-dagarsbiljetter. Man har nu beslutat att till de resenärer som så önskar erbjuda återbetalning av kvarvarande dagar på 30-dagarsbiljetter. Återbetalningen fås som ett värdebevis som kommer kunna användas vid köp av länstrafikens produkter, värdebeviset är giltigt ett år från utställandet.

– Vi frångår våra vanliga rutiner för att möta våra resenärer på det bästa sätt vi kan. De resenärer som vill ha sin resterande 30-dagarsbiljett återbetald i form av ett värdebevis är välkomna att höra av sig till vårt kundcenter, inget sjukintyg behövs, säger trafikdirektör Thomas Nilsson.

Alla som reser med Länstrafiken Kronoberg behöver ha giltigt färdbevis, framhåller han. Resenärerna uppmanas att resa med periodbiljett eller köpa biljett i reseappen för att minska kontakten med förarna. De resenärer som reser på reskassa eller köper biljett med betalkort måste gå fram till föraren och lösa biljett.

– Våra biljettkontroller fortlöper som vanligt och det är resenärens ansvar att ha giltig biljett, säger Thomas Nilsson.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)