Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Kryssningar ställs in

Viking Line ställer in kryssningarna med Viking Cinderella under en månad. Bild: Viking Line.

Rederiet Viking Line ställer in samtliga kryssningar med nöjeskryssaren Viking Cinderella mellan den 16 mars och den 16 april 2020. Det meddelade rederiet på söndagsförmiddagen. Även Birka Cruises ställer in sina kryssningar från och med idag, söndag, och till och med den 7 april. Kryssningarna med Cinderella och Birka är populära bland svenska bussresearrangörer och deras kunder.

Med anledning av Utrikesdepartementets avrådan om alla utlandsresor och oron kring coronaviruset (covid-19) kommer Viking Line att ställa in Viking Cinderellas samtliga avgångar från och med måndag den 16 mars till och med torsdag den 16 april 2020.

Viking Cinderella går normalt i daglig kryssningstrafik mellan Stockholm och Mariehamn.

Även Birka Cruises ställer in sina kryssningar från Stockholm påå grund av den rådande situationen och oron kring coronaviruset. Samtliga avgångar mellan söndag 15 mars fram till och med tisdag 7 april 2020.

Under rådande situation ser vi inte att det är möjligt att upprätthålla vår ordinarie kryssningsverksamhet under de närmaste veckorna, skriver rederiet i ett pressmeddelande

Avgångar från och med den 8 april och framåt berörs i nuläget inte och Birka Cruises plan är att återuppta trafiken onsdagen den 8 april.

Taggat som: , , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)