Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nobina hyllar bussförare

Nobina hyllar bussförare. Bild ur en video som Nobina har producerat och som du hittar längst ner.

Det är särskilt viktigt att uppmärksamma bussförarnas betydelsefulla arbete i tider som denna, där förarna har en avgörande roll i att samhällsviktiga funktioner kan fortsätta att fungera. Det framhåller landets största bussoperatör Nobina. Idag är det Bussförarens dag och Nobina delar under dagen ut rosor till alla förare som är i tjänst.

– Miljoner människor resor med våra bussar för att ta sig till arbetet eller familjen. Detta hade inte varit möjligt utan de 6 000 bussförare som varje dag, året runt ser till att bussarna rullar fram till hållplatsen och vidare mot nästa mål. Arbetet som förarna utför är otroligt värdefullt, både för samhället och individen, och idag vill vi uppmärksamma detta extra mycket, säger Henrik Dagnäs, vd för Nobina Sverige.

Kollektivtrafiken är en grundläggande samhällsfunktion. Det är med hjälp av kollektivtrafiken som andra viktiga delar av samhället kan fungera och som människor ges möjligheten att leva sina liv som de vill. Man kan bo på ett ställe och jobba på ett annat, och samtidigt bidra till omtanke om både miljö och människor, framhåller Nobina.

 

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)