Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Halvfullt = fullt på expressbussar

Halvfullt = fullt på Silverlinjen.

Silverlinjen, som kör expressbusstrafik mellan Öland och Stockholm har liksom övriga expressbussföretag fått en kraftig nergång i antalet resenärer och tvingats ställa in ett antal avgångar till följd av covid-19-pandemin. Samtidigt garanterar företaget att vissa avgångar kommer att köras. Silverlinjen satsar nu också på att få resenärerna att känna sig extra trygga när det gäller risken för smittspridning.

Det sker genom att alla resenärer får tillfälle att sitta på ett enskilt säte med avstånd till medresenärerna. Därför bokar nu Silverlinjen maximalt hälften av alla platser ombord. Fullbokat är med andra ord bara halvbokat på bussarna mellan Öland och Stockholm.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)