Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Flexbuss värvar ekonomichef från Bergkvarabuss

Martin Jacobson, ny CFO hos Flexbuss.

Snabbt växande Flexbuss Sverige har rekryterat en ny CFO (Chief Financial Officer, dvs ekonomichef). Det är Martin Jacobson som tillträder tjänsten i november och därmed tar över efter Jens Karlsson som går i pension under det första kvartalet nästa år. Martin Jacobson kommer senast från Bergkvarabuss där han som regionchef ansvarat för uppdragen för länstrafikbolagen i Kronoberg, Blekinge och Kalmar län.

Som CFO kommer Martin att agera teamledare för team ekonomi, ansvara för det strategiska kvalitetsarbetet och sitta i bolagets ledningsgrupp.

– Jag är tacksam och stolt för förtroendet att tillträda som CFO på Flexbuss. Flexbuss är idag ett modernt och välmående företag på marknaden och med en spännande tid framför sig. Med min bakgrund inom både ekonomi/revision och erfarenhet från bussbranschen hoppas jag kunna bidra till Flexbuss fortsatta expansion. Jag ser fram emot att tillsammans med alla medarbetare på Flexbuss fortsätta utveckla verksamheten och det personliga engagemang som redan finns i bolaget för att nå nya framgångar, säger Martin Jacobson.

– En fullträff brukar man säga när man lyckas med en rekrytering av den här kalibern. En kandidat med Martins bakgrund och erfarenhet är precis det vi sökte när vi nu tar nästa steg i bolagets utveckling, säger Flexbuss´ vd David Lindquist.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)